دانشجویانی که در نیمسال تابستان تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ درس کاروزی ۱ و ۲ اخذ نموده اند لطفاً موارد زیر را با دقت مطالعه فرمائید.

اعلام محل کارورزی(از سوی دانشجو) + تایید محل کارورزی (دانشگاه + مدیران محترم گروه)+ پروژه محل کارورزی ( مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی کرج+مدرس)

با توجه به بخشنامه شماره ۹۷/۲۸۲۸/ال مورخ ۱۳۹۷/۰۷/۰۲ ستاد مرکزی دانشگاه:

1. تا ۴۰ ساعت از ساعات کارورزی می تواند در محل دانشگاه تعیین گردد و برای دانشجویان غیر شاغل در زمان های مشخص فراخوان حضور در دانشگاه از طریق سایت اطلاع رسانی می گردد،(گواهی اشتغال به کار برای شاغلین الزامی است)
  2. در صورت عدم تایید پروژه و محل کارورزی توسط مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی کرج کارورزی دانشجو غیرقابل قبول می باشد.(پروژه کارورزی از طریق مدرس محترم به اطلاع دانشجو خواهد رسید)

مرحله ۱ (حضور در کلاس)

1. دانشجو می بایست در کلاس های درس کارورزی بنا به درخواست مدرس محترم حضور داشته باشد.
  2. این برنامه کلاسی در طول ترم و با تعیین تاریخ های متوالی توسط مدرس گرامی برگزار می شود

برنامه جلسه توجیهی کارورزی و راه ارتباط با مدرسان

مرحله ۲ (اعلام محل کارورزی)

1. دانشجو می بایست مطابق با رشته تحصیلی و مطالعه کامل شیوه نامه کارورزی، مشخصات کامل محل کارورزی را  پس از تایید مدرس محترم در سامانه کارورزی اعلام نماید .
  2. اخطار۱: در ورود اطلاعات دقت نمایید.(مسئولیت هرگونه اطلاعات اشتباه بر عهده شخص دانشجو می باشد)
  3. اخطار۲: عدم ثبت به موقع اطلاعات در سامانه کارورزی سبب عدم صدور معرفی نامه و درنتیجه عدم اتمام به موقع کارورزی و در نهایت حذف درس کارورزی میگردد.
  4. مهلت ثبت در سامانه کارورزی تا شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ می باشد.

شیوه-نامه-کارورزی

سامانه کارورزی(کلیک نمایید)

مرحله ۳ (دریافت معرفی نامه و فرم محل کارورزی)

1. دانشجو می بایستی پس از دریافت معرفی نامه و فرم از دانشگاه نسبت به اخذ تایید از محل کارورزی اقدام نموده و نامه مذکور را به مرکز آموزش تحویل نماید.(تاریخ دریافت معرفی نامه و فرم کارورزی متعاقباً از طریق همین سایت اعلام می گردد)
  2. دانشجویانی که تایید نشوند و نام خود را در سایت مشاهده نمودند می بایست سریعتر و دوباره مراحل را طی نمایند.

مرحله ۴ (حضور در محل کارورزی)

1. تاریخ شروع کارورزی    ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
  2. تاریخ پایان کارورزی      ۱۴۰۱/۰۶/۳۱
  3. برنامه زمانبندی تحویل نهایی دروس کارورزی ، پروژه فناوری اطلاعات متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

تذکر مهم:
مطالعه دقیق فایل پیوستی(شیوه نامه) مربوط به توضیحات دوره کارورزی توسط دانشجو الزامی می باشد.