???? گردهمایی پیشکسوتان و استادان نقاشی البرز

▪️به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی_ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

????گردهمایی استادان و پیشکسوتان استان البرز “ورکشاپ هنری” در تاریخ پنج شنبه ۱۸خرداد به همت مرکز آموزش علمی _ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج وآموزشگاه هنری ناربن  و با همکاری مرکز  تجاری، فرهنگی مهراد مال در سرای فرهنگ و هنر مهراد برگزار گردید.

✍در این رویداد تعدادی از اساتید جهاد دانشگاهی و پیشکسوتان هنر نقاشی دور هم جمع شدند و استاد امدادیان هم که از هنرمندان به نام و پیشکوست نقاشی است، پذیرفتند که به عنوان مدل زنده در این گردهمایی صمیمی حضور داشته باشند.

✍ در این گردهمایی شاهد اجرای نقاشی پرتره با حضور مدل زنده بودیم و حدود ۲۵ نفر از اساتید برجسته نقاشی استان حضور داشتند.

جهت مشاهده متن خبری کلیک نمایید????

isna.ir/xdP2dD

▪️روابط عمومی مرکز آموزش علمی_کاربردی جهاد دانشگاهی کرج