مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > کسب رتبه برتر ششمین جشنواره ابوذر البرز توسط دانشجوی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

نفرات برتر ششمین جشنواره ابوذر استان البرز در بخش های مصاحبه، گزارش، تیتر، یادداشت، فیلم و عکس در طی مراسم اختتامیه که روز شنبه بیست و یکم اسفند ماه ۱۴۰۰ با حضور مسوولان ارشد استانی برگزار شد، معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج، « مجتبی دانایی» دانشجوی رشته کارشناسی عکاسی این مرکز و عکاس و خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز طی این آیین در بخش عکس، با کسب رتبه برتر مورد تقدیر قرار گرفت.

محورهای ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در استان امیدآفرینی، امنیت پایدار، روحیه جهادی و انقلابی، آسیب‌های اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران و اصحاب رسانه بود.
همچنین دشمن شناسی، توان داخلی، خوداتکایی و مانع‌زدایی‌ها، سبک زندگی، مدیریت بر فضای مجازی، دفاع مقدس، ایثار و شهادت از دیگر محورهای جشنواره بودند.