دانشجویان گرامی که در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ درس کاروزی ۱ یا کارورزی ۲ اخذ نموده اند لطفاً موارد زیر را با دقت مطالعه فرمائید.

اعلام محل کارورزی(از سوی دانشجو) + تایید محل کارورزی (دانشگاه + مدیران محترم گروه)+ تعیین پروژه کارورزی ( مرکز نوآوری جهاددانشگاهی کرج+مدرس محترم)

مرحله ۱ (اعلام محل کارورزی)

دانشجو می بایست مطابق با رشته تحصیلی و مطالعه کامل شیوه نامه کارورزی، مشخصات کامل محل کارورزی را در سامانه کارورزی اعلام نماید.

مهلت ثبت اطلاعات در سامانه کارورزی تا تاریخ    ۱۴۰۱/۰۷/۱۵    می باشد.

اخطار۱: در ورود اطلاعات دقت نمایید.(مسئولیت هرگونه اطلاعات اشتباه بر عهده شخص دانشجو می باشد)

اخطار۲: عدم ثبت به موقع اطلاعات در سامانه کارورزی سبب عدم صدور معرفی نامه و درنتیجه عدم اتمام به موقع کارورزی و در نهایت حذف درس کارورزی میگردد.

شیوه-نامه-کارورزی

سامانه کارورزی(کلیک نمایید)

مرحله ۲ (حضور در کلاس)

?   شرکت دانشجو در جلسه توجیهی  الزامیست(زمان برگزاری متعاقبا اعلام میگردد) ، در صورت عدم تایید محل کارورزی توسط مدیرمحترم گروه یا مدرس محترم مکان جدید پس از تایید مجدد با مهلت سه روزه در سامانه کارورزی درج گردد.

?   دانشجو می بایست در طول ترم در کلاس های درس کارورزی که توسط مدرس محترم اعلام می گردد، شرکت نماید.

(برنامه کلاسی در طول ترم و با تعیین تاریخ های متوالی توسط مدرس گرامی برگزار می شود)

مرحله ۳ (دریافت معرفی نامه و فرم محل کارورزی)

?   دانشجو می بایست پس از دریافت معرفی نامه از دانشگاه نسبت به اخذ تایید از محل کارورزی اقدام نموده و نامه مذکور را در تاریخ تعیین شده در معرفی نامه به مرکز آموزش تحویل نماید.
(تاریخ دریافت معرفی نامه کارورزی متعاقباً از طریق همین سایت اعلام می گردد)

?   در صورت عدم تایید دانشجویان می بایست هر چه سریعتر مراحل را دوباره طی نمایند.

مرحله ۴ (حضور در محل کارورزی)

1. تاریخ شروع کارورزی   ۱۴۰۱/۰۷/۱۶
  2. تاریخ پایان کارورزی    ۱۴۰۱/۱۰/۱۶
  3. برنامه زمانبندی تحویل نهایی دروس کارورزی از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

❌تذکر مهم:
مطالعه دقیق فایل پیوستی(شیوه نامه) مربوط به توضیحات دوره کارورزی توسط دانشجو الزامی می باشد.

خروجی نهایی تمامی دروس (صرفا عملی،نظری- عملی، کارورزی و پروژه) که از مستندات آزمون پایان ترم دانشجو می باشد در پایان نیمسال تحصیلی توسط مدرسان محترم جمع آوری و به دانشگاه تحویل خواهد شد.

مراکزی که درخواست جذب کارورز دارند:

?  مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج
دانشجوی کارورز در رشته گرافیک ← ۳ نفر
دانشجوی کارورز در رشته عکاسی ← ۲ نفر
دانشجوی کارورز در رشته روابط عمومی ← ۲ نفر
دانشجوی کارورز در رشته فناوری اطلاعات ← ۶ نفر
دانشجوی کارورز در رشته مدیریت ← ۴ نفر
دانشجوی کارورز در رشته طراحی یا دوخت  ← ۲ نفر

آدرس : کرج، عظیمیه، بلوار طالقانی شمالی، خیابان میخک، ضلع شمالی اداره کل آموزش و پرورش، مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

تلفن مرکز: ۳۳۱۹۸-۰۲۶

?  دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز
دانشجوی کارورز در رشته گرافیک ← ۱ نفر
دانشجوی کارورز در رشته فناوری اطلاعات ← ۲ نفر

نشانی: جهانشهر- بلوار مولانا- بین کسری و استانداری شمالی – دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

تلفن: ۳۴۴۹۳۳۹۵-۳۴۴۹۲۲۵۷-۳۴۴۹۳۵۸۹-۳۴۴۹۲۲۶۰-۰۲۶

?  جهاددانشگاهی واحد استان البرز
دانشجوی کارورز در رشته گرافیک ← ۲ نفر
دانشجوی کارورز در رشته بورس ← ۲ نفر

آدرس: استان البرز، کرج، عظیمیه، میدان مهران، خیابان ندای جنوبی، نبش خسروی شرقی، پلاک ۸۱ – ۸۳

تلفن: ۰۲۶۳۲۵۴۹۸۴۸

?  پارک علم و فناوری البرز

جهت هماهنگی درخصوص شرکت پذیرنده کارورز با آقای مهندس شفیعی با شماره ۰۹۱۰۲۲۲۴۳۶۰ تماس حاصل نمایید.