مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > کارورزی نیمسال اول۱۴۰۱ – دریافت معرفی نامه از دانشگاه (اطلاع رسانی دوم)

قابل توجه تمامی دانشجویانی که در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲ -۱۴۰۱درس کارورزی اخذ نموده اند؛

با توجه به بررسی های انجام شده توسط همکاران دانشگاه چنانچه نام خود را در فایل ذیل مشاهده نمی کنید،جهت دریافت و اخذ تاییدیه معرفی نامه و فرم محل کارورزی طی تاریخ های اعلام شده به دانشگاه مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است دانشجویانی که اسامی آن ها داخل فایل پیوست قرار دارد به دلایل ۱- عدم انجام فرایند کارورزی ۲- عدم تایید ساعات کارورزی ۳- عدم تایید محل کارورزی، رد شده اند و می بایست تا روز دوشنبه ۱۶ آبان ماه اطلاعات صحیح محل کارورزی خود را مطابق با اطلاعیه قبلی در سامانه کارورزی درج نمایند(آخرین مهلت -در صورت عدم ثبت مطابق با قوانین و مقررات آموزشی برخورد خواهد شد)

اسامی دانشجویانی که تایید نشده اند

تذکر مهم

۱-دانشجویانی که تایید شده اند می بایست پس از دریافت فرم معرفی نامه از دانشگاه نسبت به اخذ تاییدیه از محل کارورزی اقدام نموده ، سپس نامه امضاء و ممهور شده به مهر محل کارورزی را به مرکز آموزش تحویل دهند.

۲-تاریخ دریافت و تحویل معرفی نامه به دانشگاه(واحد آموزش) ⇐ روزهای یکشنبه،دوشنبه،سه شنبه،چهارشنبه (۱۵ و  ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ آبان ماه) از ساعت ۸ الی ۱۳.

اولولیت پذیرش محل های کارورزی برای افرادی که هیچ اقدامی نکرده اند به شرح ذیل می باشد⇓

?  مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج
دانشجوی کارورز در رشته گرافیک ← ۳ نفر
دانشجوی کارورز در رشته عکاسی ← ۲ نفر
دانشجوی کارورز در رشته روابط عمومی ← ۲ نفر
دانشجوی کارورز در رشته فناوری اطلاعات ← ۶ نفر
دانشجوی کارورز در رشته مدیریت ← ۴ نفر
دانشجوی کارورز در رشته طراحی یا دوخت  ← ۲ نفر

آدرس : کرج، عظیمیه، بلوار طالقانی شمالی، خیابان میخک، ضلع شمالی اداره کل آموزش و پرورش، مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

تلفن مرکز: ۳۳۱۹۸-۰۲۶

?  دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز
دانشجوی کارورز در رشته گرافیک ← ۱ نفر
دانشجوی کارورز در رشته فناوری اطلاعات ← ۲ نفر

نشانی: جهانشهر- بلوار مولانا- بین کسری و استانداری شمالی – دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

تلفن: ۳۴۴۹۳۳۹۵-۳۴۴۹۲۲۵۷-۳۴۴۹۳۵۸۹-۳۴۴۹۲۲۶۰-۰۲۶

?  جهاددانشگاهی واحد استان البرز
دانشجوی کارورز در رشته گرافیک ← ۲ نفر
دانشجوی کارورز در رشته بورس ← ۲ نفر

آدرس: استان البرز، کرج، عظیمیه، میدان مهران، خیابان ندای جنوبی، نبش خسروی شرقی، پلاک ۸۱ – ۸۳

تلفن: ۰۲۶۳۲۵۴۹۸۴۸

?  پارک علم و فناوری البرز

جهت هماهنگی درخصوص شرکت پذیرنده کارورز با آقای مهندس شفیعی با شماره ۰۹۱۰۲۲۲۴۳۶۰ تماس حاصل نمایید.

کارورزی نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱(اطلاعیه اول)