مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > پذیرش مقالات دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در کنفرانس های بین الملل

مقالات دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر و چهارمین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج مقالات حسین علی یولداشی، دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات در دو کنفرانس بین المللی پذیرفته شد.

علی یولداشی در این زمینه اظهار کرد: مقاله «طراحی سیستم خبره فازی برای کنترل وزن» با همکاری دکتر مصطفی یوسفی، رییس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان البرز و عضو هیئت علمی این دانشگاه  و مدرس این مرکز در چهارمین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم، که در تاریخ ۸ و ۹ دی ماه سال ۱۴۰۰ در دانشگاه گیلان ـ دانشکده فنی و مهندسی شرق برگزار گردید، ارائه شد.

وی افزود: مقاله «شناسائی علایم راهنمایی و رانندگی با استفاده از الگوریتم یولو» نیز با همکاری دکتر محمد ربیعی، مدرس، عضو شورای پژوهشی گروه فناوری اطلاعات و مشاور مرکز نوآوری مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج و محمد نصرت زاده، دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات این مرکز در بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر که در تاریخ ۴ و ۵ اسفند در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید، ارائه شد.

حسین علی یولداشی ۱

حسین علی یولداشی ۲