ویژه‌ برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در ماه رمضان / از برگزاری مراسم سوگ علوی تا روضه‌های خانگی

هیئات مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی رنامه های مذهبی و فرهنگی ویژه ماه مبارک رمضان برگزار می کند.

اولین برنامه این دفتر در این ایام، تفسیر سوره های مبارک قرآن توسط حجت الاسلام والمسلمین موسوی و برنامه بعدی هم مسابقه مناجات خوانی است.

سومین ویژه برنامه شامل تسهیل در برگزاری مولودی ها، روضه ها و مراسم احیا خانگی است. تمام دانشگاهیان دانشگاه علمی کاربردی در سراسر کشور می توانند با ارسال پیام در پیام رسان ایتا به شماره ۰۹۳۷۵۹۵۶۳۰ از اعزام سخنران و مداح در ایام ماه رمضان به منزلشان بصورت رایگان بهره مند شوند.

آخرین ویژه برنامه ی ماه مبارک رمضان، برگزاری مراسم سوگ علوی شامل، سخنرانی، مداحی و مراسم شبیه خوانی علوی بصورت مجازی ویژه دانشگاهیان کشور است که جهت استفاده بیشتر علاقمندان  در دو‌ نوبت  عصر ساعت ۱۸ و شب ساعت ۲۱ در دو منطقه تهران بدون حضور جمعیت و به صورت مجازی  از تاریخ ۱۷ تا ۲۴ ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.

مراسم سوگ علوی با مشارکت و حمایت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۲۱ تهران در شهرک پاسداران تهرانسر ( نوبت عصر) و مشارکت و حمایت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۶ در سالن آمفی تئاتر شهرداری منطقه ۱۶ ( نوبت شب ) از طریق سایت https://heyatonline.ir/heyat/38  ویژه تمام دانشگاهیان محترم و عموم مردم علاقمند در سراسر کشور برگزار خواهد شد.