مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج و موسسه آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کشور با همکاری سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری فردیس و حوزه هنری البرز،به مناسب روز بزرگداشت شیخ بهائی(روز معماری) نشست تخصصی با عنوان “نگاهی به آینده معماری داخلی” برگزار میکند.

تاریخ برگزاری: روز پنج شنبه(۱۴۰۲/۰۲/۱۴)

زمان برگزاری: ۱۰ صبح

محل برگزاری: استان البرز-فردیس-بلوار شهید سلیمانی-خیابان هشتم-روبروی نیروگاه شهید منتظر قائم(عج)-سالن ایثارگران

لازم به ذکر است دانشجویانی که جهت شرکت در نشست تخصصی در کلاس درسی خود (۸ الی ۱۵) حضور نداشته باشند،عدم حضور آن ها موجه بوده و غیبت برای آنان ثبت نمی شود.

♻️ علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام اینجا کلیک نمایند. (تا روز سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲)

خواهشمند است نام فراخوان را “ روز معماری ” ثبت نمایید و عکس صفحه اول شناسنامه خود را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید.

???? دانشگاه جهاد دانشگاهی کرج
???? دوره‌های هنر • it • مدیریت • زبان • حقوق
سایت | تلگرام | اینستاگرام ????????