مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > نتایج دومین مسابقه طراحی سردر مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

دبیرخانه مسابقه طراحی سردر مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج طرح منتخب این فراخوان را به شرح ذیل اعلام کرد:

مشاهده و بررسی آثار ارائه شده، نشان می دهد که برخی از طراحان گرامی برای ویژگی های خاصی از فرم، محیط ، عملکرد و مفاهیم موضوعی طرح توجه و ارزش قائل شده و شایسته است از این تانی و تامل آنان سپاسگزاری گردد.

هیات محترم داوران ، ضمن احترام به دیدگاه و تلاش هنرمندانه و خلاقانه طراحان و بررسی دقیق آثار از بین آنها سه نفر را انتخاب و با دادن مهلت یکماهه جهت بهینه سازی طرح ها ، طرح برتر معرفی گردید.

بیانیه هیات داوران :

۱ – توجه به مقیاس و ابعاد سر در متناسب با ساختمان موجود

۲ – توجه به مبانی نظری و هویت تاریخی معماری ایران و تلاش برای بازنمایی و حفظ ارزشهای معماری گذشته

۳ – خلاقیت در استفاده از مصالح سنتی به شیوه نوین و ایجاد هندسه های خلاقانه

? ?طرح منتخب : کد ۱۴۰۳۷۰۴۳  ( سرکار خانم معصومه محلاتی)

طراحان شایسته تقدیر به ترتیب به شرح ذیل می باشد :

?اثر شایسته تقدیر : کد ۱۴۰۳۷۰۴۵  ( پوریا یداللهی )

? اثر شایسته تقدیر : کد ۱۴۰۳۷۰۴۲  ( مهدخت واشقانی فراهانی )