مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > مراسم تقدیر از مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد

به مناسبت بزرگداشت روز معلم، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز با اهدای لوح سپاس و گل از مدرسان این مرکز  تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج سید مرتضی سادات حسینی رئیس این مرکز با حضور احمدرضا فیروزی، رییس جهاد دانشگاهی استان البرز،  دکتر مصطفی یوسفی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، مجتبی صفری معاون فرهنگی این دانشگاه و حجت الاسلام رزاقی نماینده ولی فقیه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز ضمن بازدید از برگزاری کلاس های حضوری از مدرسان تقدیر به عمل آوردند.

سادات حسینی در این زمینه اظهار کرد:  روز معلم بهانه‌ای است  تا به زحمات این جهادگران عرصه تعلیم و تربیت ادای احترام کنیم و به تلاش های آن ها که در راستای جامه عمل پوشیدن به حقیقت قرآنی «و یعلمهم الکتاب و الحکمه» همچون پیام آوران الهی دارای رسالتی خطیر برای آگاهی بخشی و تعلیم و تربیت جامعه بشری هستند، ارج نهیم.

وی افزود: معلم رسالت انبیا را بر عهده دارد و کار معلم تلاش براى هدایت, تکامل و تعلیم و آموزش انسان است و اهمیت کار تعلیم و تربیت و معلمى به اندازه اى است که ساختن و هدایت یک فرد مساوى زنده کردن همه افراد جامعه است.

سادات حسینی گفت: امید است که مدرسان عزیز در امر آموزش  و تعلیم و تربیت جوانان این مرز و بوم همواره پایدار و موفق باشند.