مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج به عنوان مدرس برتر کشوری تقدیر شد

مراسم نکوداشت مدرسان و اساتید برتر مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سراسر کشور روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت در سالن همایش های معاونت اموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج در این مراسم از دکتر مرسده فاطمه یزدان بخش به عنوان مدرس برتر کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۱۴۰۱ تقدیر به عمل آمد.

دکتر مرسده فاطمه یزدان بخش در سال های اخیر پژوهش های متعددی را با همکاری تعدادی از دانشجویان انجام داده است که منجر به چاپ مقالات در همایش های ملی و بین المللی و ژورنال های داخلی وخارجی شده است.