مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > فراخوان عضویت کانون هلال احمر مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

عضوگیری از بین دانشجویان داوطلب با انجام فراخوان عضویت کانون هلال احمر

کسب فرهنگ صحیح، یکی از ارکان اصلی جامعه و مراکز آموزشی است. دانشگاه محیط مقدسی است که لازمه حفظ تقدس آن تأکید و توجه عمیق به قشرجوان، دانشجو، پرسنل، اساتید و خانواده‌های آنهاست. ترویج روحیه ی کار و تلاش داوطلبانه در بین دانشجویان با اجرای برنامه های فرهنگی، اجتماعی، امدادی، بشردوستانه و تحقیقات علمی همسو با اهداف جمعیت هلال احمر هستند.

♻️ علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام اینجا کلیک نمایند. (تا روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲)
خواهشمند است نام فراخوان را “ کانون هلال احمر” ثبت نمایید و عکس صفحه اول شناسنامه خود را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید.

???? دانشگاه جهاد دانشگاهی کرج
???? دوره‌های هنر • it • مدیریت • زبان • حقوق
سایت | تلگرام | اینستاگرام ????????