مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > فراخوان ارسال عناوین نیازهای پژوهشی و فناوری استان البرز

مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج با هدف کمک به پیشبرد مرزهای دانش، عارضه یابی و کمک به حل مسائل اساسی کشور همچنین به منظور ایجاد ارتباط موثر صنعت و دانشگاه، از تمامی اساتید ، دانشجویان و پژوهشگران گرامی دعوت بعمل می آید تا در این فراخوان شرکت نمایند. لذا خوهشمند است چالش های استان البرز از منظر جنابعالی، عناوین طرح ها، نظرات و پیشنهادهای خود را در قالب فایل(پاورپوینت) ذیل تکمیل و در سامانه ارسال فرمایند. موراد ارسالی در کمیته ارزیابی جهاددانشگاهی واحد استان البرز بررسی خواهد شد و در صورت تائید، هماهنگی‌های لازم با مجریان محترم به‌عمل خواهد آمد.(مهلت ارسال حداکثر تا روز یکشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۰)

دریافت فایل

جهت ارسال کلیک نمایید