مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > طراحی و تدوین دوره های بلند مدت (مقطع دار) دانشگاه جامع علمی -کاربردی

مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج با همکاری دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان البرز برگزار می کند:

کارگاه آموزشی “تدوین دوره های بلندمدت (مقطع دار) دانشگاه جامع علمی -کاربردی” به صورت حضوری
ویژه مدرسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان های البرز و تهران (تهران غرب و تهران شرق)
ارائه گواهینامه معتبر

?مهلت ثبت نام :  ۱۶ خردادماه الی ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱
? شهریه ثبت نام: ۱۵۰ هزار تومان می باشد.
? واریز شهریه به کارت بانک رسالت به نام جهاددانشگاهی البرز به شماره  ۵۰۴۱۷۲۷۰۱۰۰۹۰۱۹۷
♻️ علاقه‌مندان به ثبت‌نام و دریافت گواهینامه دوره روی دکمه  فرم ثبت نام  کلیک نمایند.
?خواهشمند است عکس فیش پرداخت شده را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید

لازم به ذکر است این کارگاه برای مدیران محترم گروه،اعضای محترم شورای آموزشی و پژوهشی،اعضای محترم مرکز نوآوری و شکوفایی و مدرسان محترمی که در نیمسال جاری و یا نیمسال های قبل با مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج همکاری داشته یا دارند به صورت رایگان برگزار می گردد لذا خواهشمند است در قسمت پیوست رزومه خود را بارگذاری فرمایید.

فرم ثبت نام

? مدرس : دکتر فرشید خانجانیان
? تاریخ برگزاری کارگاه : چهارشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۱
زمان: ساعت ۱۰ صبح
مکان: کرج، فلکه اول رجائی شهر، خیابان دوم غربی،مرکز آموزش کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی

همراه با سخنرانی جناب آقای دکتر یوسفی طزرجان رییس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز
سرفصل دوره
۱.  اهمیت و ضرورت برنامه ریزی درسی مهارتی در دانشگاه های نسل سوم، چهارم و پنجم
۲. واکاوی تجارب بین المللی برنامه ریزی درسی مهارتی و دوره های مقطع دار (تجربه ی زیسته ی دانشگاه های علمی کاربردی کشور آلمان)
۳. تحلیل و تبیین مفاهیم و محتوای دوره های مقطع دار دانشگاه با رویکرد آموزش عالی مهارتی
۴. طراحی دوره های بلندمدت(مقطع دار)؛ شیوه و ساز و کارهای تدوین به همراه تحلیل ابزارها و کاربرگ های مورد نیاز.

فرم ها  (جهت دانلود بر روی متن هر کدام کلیک نمایید)

فرم خام دوره کارشناسی حرفه‌ای                   فرم خام دوره مهندسی فناوری

فرم خام دوره کاردانی حرفه‌ای                       فرم خام دوره کاردانی فنی