قابل توجه تمامی دانشجویان گرامی:

برنامه زمانبندی تحویل نهایی دروس کارورزی ۱، کارورزی۲، پروژه فناوری اطلاعات، پروژه امنیت اطلاعات ؛ نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به شرح فایل پیوستی در تاریخ های اعلام شده به صورت مجازی از طریق سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی برگزار خواهد شد.

تذکر مهم

1. دانشجو ملزم می باشد تمامی مستندات کارورزی را طبق برنامه زمانبندی اعلام شده در سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی http://exam.jde,ir بارگذاری نمائید . درغیراینصورت غیبت در آزمون محسوب خواهد شد. لازم به ذکر است زمان تحویل حضوری فایل های مربوطه توسط دانشجو  به مرکز آموزش طی روزهای آینده  اطلاع رسانی خواهد شد.
  2. مستندات مربوط به کارورزی  شامل موارد زیر می باشد :
  • فرم های کارورزی تکمیل شده باید (مهمور به مهر و امضا محل کارورزی) و همچنین مورد تایید مدرس باشد (نیازی به اخذ امضاء مدرس در پایین فرم نمی باشد).
  • نامه اتمام دوره کارورزی از محل کارورزی.
  • گزارش کلی از روند پروژه های کارورزی که توسط مدرس و یا محل کار تعیین شده در قالب یک فایل pdf.
  • عکس از محل کارورزی.

۳ .مستندات پروژه فناوری اطلاعات و امنیت اطلاعات

• آماده سازی فایل پروژه طبق فرمت اعلام شده
  • نیاز به چاپ کاغذی و گالینگور نمی باشد
  • فایل نهایی شده پروژه پس از تایید مدرس در قالب لوح فشرده (فرمت های word , pdf) به دفتر پژوهش و کارآفرینی تحویل گردد.

لطفا این پیام را با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید.

⇓فایل زمانبندی تحویل نهایی کارورزی و پروژه فناوری اطلاعات و امنیت اطلاعات ⇓

برنامه زمانبندی