مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > جلسه گروه فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد

جلسه گروه فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با حضور رییس مرکز، مدیر گروه و مدرسان این رشته با رویکرد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج، سید مرتضی سادات حسینی در این جلسه با تشریح اهداف این رشته افزود: این مرکز در سال ۱۳۸۶ تحت نظارت وزارت عـلـوم ، تحـقـیقـات و فـنــاوری ، موسسـه آموزش عالی علمی-کاربردی جهـاد دانشگـاهــی و دانشـگـاه جـامـع علمـی – کاربـردی با هدف ارتـقــاء سطح مهـارت بخش‌هــای مختلف اقتصــادی و افــزایـش مهـارت‌هــای حـرفــه‌ای دانشجویان و فـارغ‌ التـحصیـلان فـاقـد تجربه اجرایـی تاسیس گردیده و با بهره گیری از مدرسان مجرب و به نام، رویکرد تمامی دروس اعم از نظری، عملی، کاربینی ، کارورزی و پروژه، سمت و سویی خروجی محور داشته است.

وی گفت: خروجی تمامی دروس رشته های این مرکز در هفته پژوهش استان البرز (آذرماه) و یا برگزاری نمایشگاه و یا در قالب جشنواره، طرح های پژوهشی، مسابقه، استارت آپ ، مقاله و تالیف کتاب ، سمینار و ….، قابل بهره برداری می باشد، لذا همه برنامه های آموزشی این رشته باید مسیری را طی کند که منجر به افزایش مهارت و تخصص دانشجویان جهت هدایت آن ها به سمت کسب و کارهای نوین گردد.

سادات حسینی تاکید کرد: با توجه به روند رو به رشد استفاده از کامپیوتر در زندگی روزانه، موقعیت های شغلی همواره برای فارغ التحصیلان رشته فناوری اطلاعات فراهم است و مدرسان متخصص این رشته می توانند در این مسیر راهنمای دانشجویان برای ورود به بازار کار باشند.