مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی کرج در نظر دارد به مناسبت یادبود اولین سالگرد درگذشت استاد دکتر حمیدرضا نظری مدیر سابق گروه مدیریت،بورس و روابط عمومی دانشگاه، مسابقات چهار جانبه فوتسال آقایان را در روز پنجشنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۲ ساعت ۹ صبح برگزار نماید.

•شرایط شرکت:
۱٫ اعضای هر تیم متشکل از ۵ نفر بازیکن و ۱ نفر سرپرست (جمعا ۶ نفر) می باشد. (سرپرست می تواند همزمان بازیکن تعویضی هم باشد)
۲٫ هرتیم با لباس کامل و متحدالشکل (پیراهن و شورت) در مسابقات شرکت نماید.
۳٫شرکت تمامی اعضاء تیم در زمان مسابقه الزامیست و عدم شرکت به منزله انصراف از مسابقات می باشد.
۴٫ هر یک از بازیکنان می بایست به صورت مجزاء فرم ثبت نام را تکمیل نمایند.(در صورت نداشتن تیم نیز ثبت نام نمایید)

•مهلت ثبت نام: تا روز دوشنبه ۲۳ مردادماه ۱۴۰۲ ساعت ۲۳
•زمان، مکان قرعه کشی و مسابقات: کرج, سه راه عظیمیه,ضلع شرقی پل جانبازان. مجتمع ورزشی ایثار
•شهریه ثبت نام : رایگان
 با اهداء جوایز و لوح تقدیر

✍️ علاقه‌مندان به ثبت‌نام مسابقه روی دکمه فرم ثبت نام کلیک نمایند.
خواهشمند است در قسمت نام فراخوان “مسابقه فوتسال” را ثبت نموده و تصویر صفحه اول شناسنامه خود را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید.

فرم ثبت نام مسابقات فوتسال آقایان