مدرس گرامی
با سلام و احترام
به استحضار می رساند ، با توجه به اینکه این دانشگاه از سال ۱۳۸۶ تحت نظارت وزارت عـلـوم ، تحـقـیقـات وفـنــاوری ، موسسـه آموزش عالی علمی-کاربردی جهـاد دانشگـاهــی و دانشـگـاه جـامـع علمـی – کاربـردی با هدف ارتـقــاء سطح مهـارت بخش‌هــای مختلف اقتصــادی و افــزایـش مهـارت‌هــای حـرفــه‌ای دانشجویان و فـارغ‌ التـحصیـلان فـاقـد تجربه اجرایـی تاسیس گردیده است و با بهره گیری از مدرسان مجرب و به نام رویکرد تمامی دروس اعم از نظری، عملی، نظری-عملی، کاربینی ، کارورزی و پروژه سمت و سویی خروجی محور داشته است به گونه ای که خروجی تمامی دروس در هفته پژوهش استان البرز (آذرماه) و یا برگزاری نمایشگاه و یا در قالب جشنواره، طرح های پژوهشی، مسابقه ،استارت آپ ، مقاله و تالیف کتاب ،سمینار و ….، قابل بهره برداری می باشد.
ضمن تشکر و قدردانی از تمامی زحمات شما فرهیخته گرامی، خواهشمند است در راستای رسالت و اهداف دانشگاه همچنین ارزیابی های ادورای توسط مراجع نظارتی دانشگاه جامع علمی-کاربردی و مدیران محترم گروه و تشکیل پرونده الکترونیکی موراد ذیل را در سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی تا روز شنبه ۲۹ آبان ماه ارسال فرمایید.
پیشاپیش از  بذل توجه جنابعالی صمیمانه سپاسگزارم.

1.  خواهشمند است نام درس به همراه شرح مختصری از خروجی مورد انتظار را بنویسید و طرح درس را بارگذاری فرمایید.  به عنوان مثال: اصول نقاشی دیواری خروجی این درس نقاشی دیواری با طرح گل و مرغ بر روی دیوار ساختمان مترو کرج با همکاری سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج می باشد.(جهت دریافت فایل طرح درس کلیک فرمایید)
  2. بارگذاری تمامی صفحات شناسنامه
  3. بارگذاری کارت ملی
  4. بارگذاری کارت پایان خدمت یا مستندات نظام وظیفه
  5. بارگذاری صفحه دفترچه بیمه یا سوابق بیمه
  6. بارگذاری آخرین مدرک تحصیلی
  7. بارگذاری عکس۴*۳ رنگی

خواهشمند است بندهای ۲ الی ۶ را تحت ۱ فایل pdf یا zip ارسال فرمایید.

لطفاً به موارد ذیل توجه فرمایید
نام کاربری :کد مدرسی    رمز عبور: کدمدرسی
۱٫ برای ورود به سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی وضعیت صفحه کلید گوشی-pc (کیبورد) در حالت انگلیسی باشد.
۲٫ حتماً از مرورگر کروم (chrome) به روز شده(Update) جهت ورود به سامانه استفاده نمایید.

⇓برروی تصویر زیر اشاره نمایید⇓

سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی

1. حجم فایل های ارسالی با فرمت jpg  و یا pdf و فایل صوتی حداکثر ۵ مگا بایت
  2. پس از انتخاب فایل حتماً بارگذاری فایل ضمیمه را انتخاب نمایید و پس از آپلود، فایل خود را مشاهده نمایید .
  3. حتماً پس از پاسخ به هر سوال گزینه ارسال پاسخ را انتخاب نمایید.
  4. پس از پاسخگویی به تمامی سوالات حتماً گزینه پایان آزمون را انتخاب نمایید.

در صورت عدم رعایت موارد فوق پاسخ شما ثبت نخواهد

درصورت هرگونه سوال با شماره دانشگاه ۰۲۶۳۳۱۹۸ داخلی ۱۰۲ سرکارخانم رضایی تماس حاصل فرمایید.