مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > تبدیل حکم سرپرست مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی کرج به ریاست مرکز

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان البرز دکتر محمدعلی گودرزی طی حکمی سید مرتضی سادات حسینی را به عنوان رئیس مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی کرج به مدت ۴ سال منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:
با عنایت به پیشنهاد رئیس محترم جهاددانشگاهی واحد استان البرز و نظر به تخصص و تعهد جنابعالی، و به استناد نامه شماره ۲۶۹۶/ ۱۴۰۰/ ال مورخ ۱۵/ ۱۰/ ۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان البرز مبنی بر موافقت کمیته انتصاب آن دانشگاه، به موجب این ابلاغ از تاریخ آغاز سرپرستی (۰۴/ ۱۱/ ۱۳۹۹) تا تاریخ (۰۴/ ۱۱/ ۱۴۰۳) برای مدت ۴ سال به سمت رئیس مرکز آموزش علمی -کاربردی جهاددانشگاهی کرج به صورت تمام وقت و موثر منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام امورمحوله موفق و موید باشید.