مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار پژوهش > اولین مرحله داوری و ارزیابی ایده های رویداد استارتاپی متاورس

????اولین مرحله داوری و ارزیابی ایده های رویداد استارتاپی متاورس

▪️به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی_ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

????رویداد استارتاپی متاورس به همت مرکز آموزش علمی_ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج و خانه کارگر ساوجبلاغ و با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری فردیس و پارک علم و فناوری استان البرز در محورهای بلاک چین، شهر هوشمند، مدیریت پسماند، جذب مشتری در علم داده و فناوری نوین معماری و شهرسازی دوشنبه ۲۲خرداد در جهاد دانشگاهی مرکز رجایی شهر برگزار شد.

✍امروز در اولین مرحله داوری، ایده های ارسال شده مورد ارزیابی قرار گرفتند و منتورها مشخص و به صاحبان ایده ها معرفی شدند. ایده های برتر در این مرحله، به مرحله نهایی رویداد که در تاریخ بیست و دوم تیر ماه برگزار می شود، راه یافتند. در نهایت ۱۵ ایده به رویداد اصلی راه پیدا می کند و به ایده های برتر جوایزی اهدا می شود.

جهت مشاهده متن خبری کلیک نمایید????

▪️روابط عمومی مرکز آموزش علمی_کاربردی جهاد دانشگاهی کرج