مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > اولین جلسه انجمن ورزشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار شد

اولین جلسه انجمن ورزشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با حضور اعضای انجمن و سید فرزاد میرحسینی، عضو انجمن ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز و مدرس دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت حضوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج در این جلسه  میرحسینی، با اشاره به برگزار نشدن فعالیت های ورزشی متمرکز از سوی دانشگاه ها به دلیل شیوع ویروس کرونا  در دو سال اخیر، اظهار کرد: با توجه به شرایط استانداردی که ویروس کرونا پیدا می کند، مجوزهای فعالیتهای حضوری ورزشی به صورت ضمنی داده شده است.

وی افزود:  دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز انجمنی را تحت عنوان انجمن ورزشی توسط گروهی از اساتید ورزشی و حوزه تربیت بدنی تشکیل داده است که بخشنامه آن از چندین سال قبل وجود داشته اما احیا نشده بود و این انجمن، جلسات  متعددی را برگزار کرده است که هدف آن تقویت ورزش همگانی و  قهرمانی در مراکز علمی کاربردی است.

میرحسینی گفت:  انجمن های ورزشی در مراکز علمی کاربردی به عنوان بازوی توانمند انجمن ستاد مرکزی هستند که شرح وظایف آن ها  به صورت کلی و عمومی گسترش ورزش همگانی در مرکز، برگزاری مسابقات ورزشی،  شرکت در رقابت ها و مسابقات استانی و کشوری می باشد که اعضای انجمن می توانند در مسابقات ورزشی به عنوان شرکت کننده، کادر اجرایی، کادر سرپرستی و حتی داوری فعالیت داشته باشند.

وی تاکید کرد: فعالیت در این انجمن به صورت داوطلبانه است  و جهت  انتخاب دبیر انجمن، انتخابات صورت خواهد گرفت.

فراخوان تشکیل انجمن ورزشی دانشجویان