مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > انتخاب دانشجوی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج به عنوان جوان موفق البرز در سال ۱۴۰۰

آیین تجلیل و تشویق جوانان  نخبه ایران کوچک به مناسبت روز جوان  با حضور مسولین استان البرز : معاون سیاسی استاندار، شورای اسلامی شهر کرج، شهردار کرج، مدیر کل ورزش و جوانان، فرماندار نظر آباد، کمیته امداد، شورای جوانان استان در اواخر اسفند ۱۴۰۰ در تالار شهیدان نژاد فلاح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج  در این مراسم از جوانان برتر و موفق سال ۱۴۰۰ در حوزه علمی، اختراع، قرآن و عترت، ورزشی، هنری، رسانه، کارآفرینی، فرهنگی اجتماعی تقدیر به عمل آمد که مینا صدیقیان بیدگلی، دانشجوی رشته کارشناسی روابط عمومی ـ امور رسانه این مرکز به عنوان جوان موفق البرز در حوزه رسانه در سال ۱۴۰۰ مورد تقدیر قرار گرفت.