مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > اطلاعیه در خصوص امتحانات عملی (ژوژمان ) نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند؛ آزمون پایان ترم دروس عملی از تاریخ ۱۹ خرداد ماه الی ۲۵ خرداد ماه سال ۱۴۰۲ مطابق با آخرین جلسه کلاسی به صورت حضوری برگزار می گردد.

لذا دانشجویان باید در تاریخ مقرر در کلاس درس حاضر شده و حین شرکت در آزمون، صورتجلسه شرکت در امتحان را امضا نمایند.

❌ بدیهی است در صورت عدم امضا صورتجلسه، با وجود شرکت در آزمون، برای دانشجو غیبت غیر موجه منظور می گردد.

⚠️ تاریخ و ساعت آزمون مندرج در سامانه هم آوا برای دروس دارای آزمون عملی به هیچ عنوان ملاک برگزاری آزمون در آن روز و ساعت نخواهد بود.

❌ ورود به جلسه آزمون دروس عملی منوط به همراه داشتن کارت دانشجویی با برچسب اعتبار و یا کارت ورود به جلسه  میباشد.

???? لذا از دانشجویانی که دارای کارت دانشجویی نیستند، آزمون گرفته نخواهد شد.

❌ پایان کلاس های مرکز در این نیمسال، تاریخ ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۲ خواهد بود.

❌تذکر مهم:
•خروجی نهایی تمامی دروس (صرفا عملی،نظری- عملی،کارورزی و پروژه) که از مستندات آزمون پایان ترم دانشجو می باشد در پایان نیمسال تحصیلی توسط مدرسان محترم جمع آوری و به دانشگاه تحویل خواهد شد.

برچسب ها:

امتحانات6