قابل توجه دانشجویانی که مایل هستند که یک درس (نظری، نظری-عملی و عملی) خود را در ترم جاری حذف اضطراری نمایند:

⏰ زمان حذف اضطراری از تاریخ ۲ لغایت ۳ دیماه ۱۴۰۲ می باشد.

حذف اضطراری فقط در صورتی انجام می گیرد که تعداد واحد های باقیمانده ترم جاری دانشجو با حذف درس موردنظر کمتر از ۱۲ واحد نشود ؛ لازم به ذکر است دانشجویان گرامی در زمان حذف اضطراری واحد درسی خود باید به شرایط دروس پیش نیاز و هم نیاز خود توجه نمایند زیرا در صورتی که این درس را حذف نمایند تمامی دروس وابسته به آن نیز حذف خواهد شد .

توجه نمایید که در صورتی که دانشجویی توسط مدرس در درسی حذف شود، امکان حذف اضطراری آن درس وجود ندارد .

دانشجویان گرامی جهت  حذف اضطراری در ساعات اداری (۹ لغایت ۱۵ )،ضمن تکمیل فرم درخواست حذف اضطراری(کاربرگ ۲۰۴)، درخواست خود را جهت طرح و بررسی در شورای آموزشی به واحد آموزش تحویل نمایند.

⚠️ تذکر:تاریخ فوق الذکر تمدید نخواهد شد.