مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > اطلاعیه تحویل نهایی دروس کارورزی۱ و کارورزی۲ تمامی رشته ها،نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱

قابل توجه تمامی دانشجویان گرامی:
?برنامه تحویل گزارش دروس کارورزی ۱ و ۲ در روزهای یکشنبه ۹ بهمن ماه و دوشنبه ۱۰ بهمن ماه  به  شرح ذیل می باشد. لذا خواهشمند است قبل از حضور در دانشگاه اطلاعیه کارورزی نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱(اطلاعیه اول) را حتماً مطالعه نمایید.

جهت مشاهده برنامه ارائه کارورزی۱و۲ کلیک نمایید

??تذکر مهم:

◀️? دانشجو ملزم می باشد تمامی مستندات کارورزی را طبق برنامه زمانبندی اعلام شده به مرکز ارائه دهد.

عدم مراجعه به موقع دانشجو در زمان اعلام شده به مرکز به منزله حذف درس می باشد و می بایست این درس را در ترم آتی مجدد اخذ نماید.

❇️ مستندات کارورزی شامل موارد زیر می باشد:

? کاربرگ های کارورزی تکمیل شده (مهمور به مهر و امضا محل کارورزی) و امضا مدرس باشد .

? نامه اتمام دوره کارورزی از محل کارورزی.

? گزارش کلی از روند پروژه های کارورزی که توسط مدرس محترم تعیین شده در قالب یک فایل pdf .

? ۵ الی ٧ عکس که حین انجام کارورزی در محل کارورزی گرفته شده است.

?موارد ٣و۴ در قالب یک فایل فشرده(CD) ارائه گردد.

دانشجویان گرامی لطفا موارد بالا را از طریق راه های ارتباطی اعلام شده برای اساتید خود ارسال نمایید.

راه ارتباط با مدرسان کارورزی

کارورزی نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱(اطلاعیه اول)