فوری / بسیارمهم
دانشجوی گرامی
با سلام
به اطلاع می رساند ، با توجه به لزوم ارائه گزارش منظم حضور در محل کارورزی نیمسال جاری همچنین بازدیدهای آتی توسط مدرسان، همکاران و تیم نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی-کاربردی جهت بررسی عملکرد وضعیت دانشجویان در درس کارورزی ضروری است موراد ذیل را تا روز دوشنبه ۲۲ آذرماه در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی ارسال نمایید.
لازم به ذکر است تکمیل این فرم ضرروری است و عواقب عدم تکمیل آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.

1. نام محل کارورزی خود را مطابق با اعلام قبلی در سامانه کارورزی بنویسید
  2. آدرس محل کارورزی خود را مطابق با اعلام قبلی در سامانه کارورزی بنویسید
  3. شماره تماس محل کارورزی خود را بنویسید
  4. روز و ساعت حضور در محل کارورزی خود را مطابق با اعلام قبلی در سامانه کارورزی بنویسید
  5. نام مدرس کارورزی خود را بنویسید
  6. نام و شماره تماس مربی خود را بنویسید
  7. عکس محل کارورزی خود را در قالب فایل zip ارسال نمایید(تابلو محل کارورزی- حداقل ۴ تصویر از محیط کارورزی)
  8. فرم های تکمیل شده کارورزی خود را که تا این هفته به تایید مدرس رسیده است بارگذاری نمایید
  9. عنوان پروژه کارورزی خود را نام برده و به صورت کوتاه توضیح دهید

لطفاً به موارد ذیل توجه نمایید
نام کاربری :کد ملی(بدون صفر قبل از عدد) رمز عبور: کد ملی(بدون صفر قبل از عدد)
به عنوان مثال: کدملی ۰۰۱۱۲۵۱۵۰۰ ⇐ ۱۱۳۵۱۵۰۰
۱٫ برای ورود به سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی وضعیت صفحه کلید گوشی-pc (کیبورد) در حالت انگلیسی باشد.
۲٫ حتماً از مرورگر کروم (Firefox) به روز شده(Update) جهت ورود به سامانه استفاده نمایید.

⇓برروی تصویر زیر اشاره نمایید⇓

سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی

1. حجم فایل های ارسالی با فرمت jpg  و یا pdf و فایل صوتی حداکثر ۵ مگا بایت
  2. پس از انتخاب فایل حتماً بارگذاری فایل ضمیمه را انتخاب نمایید و پس از آپلود، فایل خود را مشاهده نمایید .
  3. حتماً پس از پاسخ به هر سوال گزینه ارسال پاسخ را انتخاب نمایید.
  4. پس از پاسخگویی به تمامی سوالات حتماً گزینه پایان آزمون را انتخاب نمایید.

در صورت عدم رعایت موارد فوق پاسخ شما ثبت نخواهد