مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > آگهی جذب ۶ عنوان شغلی در یک شرکت معتبر در استان البرز(کرج – کمالشهر)

یک شرکت معتبر در استان البرز به منظور تامین و تکمیل سرمایه انسانی مورد نیازخود در کرج- کمالشهر، از بین فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه جهاددانشگاهی کرج دعوت به همکاری می‌نماید:

عناوین شغل:

1. منشی آقا یا خانم مسلط به تایپ و امور دفتری (دو نفر ۳ سال سابقه کار مرتبط)
  2. نقشه کشی صنعتی آقا یا خانم مسلط به نرم افزار caia (دو نفر ۳ سال سابقه کار مرتبط)
  3. مهندسی برق آشنا به سیستم های برق صنعتی و برنامه نویسی plc مخصوصاً زیمنس (دو نفر ۳ سال سابقه کار مرتبط)
  4. مهندس طراحی  صنعتی آشنا به طراحی قطعات صنعتی (دو نفر ۳ سال سابقه کار مرتبط)
  5. مدیر مالی دارای سابقه کار در شرکت های صنعتی (دو نفر ۳ سال سابقه کار مرتبط)
  6. فوق دیپلم ماشین ابزار،ساخت و تولید و یا نقشه کشی (دو نفر ۳ سال سابقه کار مرتبط)

فرم ارسال رزومه (مهلت ارسال تا روز سه شنبه ۳۰خردادماه ۱۴۰۲)

جهت ارسال کلیک نمایید(حتماً عنوان شغلی در رزومه مشخص گردد)

لازم به ذکر است این مرکز دانشگاهی هیچگونه مسئولیتی در قبال این آگهی نداشته و صرفاً اطلاع رسانی می نماید.(نحوه انتخاب محل کار و عقد قرارداد همکاری شخصاً بر عهده متقاضی می باشد)