مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی کرج برگزار می کند:

کارگاه تخصصی « ادمین پول ساز وب سایت»

?‍? مدرس: مهندس مهران صارمی نیا
مدرس دانشگاه جامع علمی و کاربردی ، نویسنده کتاب ادمین پولساز ایسنتاگرام و مدیرعامل شرکت فناور فراز هوشمند صارم
زمان: چهارشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۱
ساعت: ۱۴
مکان: کرج ،عظیمیه – میدان مهران – میدان گلستان – گلستان ششم غربی(میخک) – ضلع شمالی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز- مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج
✍️ مهلت ثبت نام : تا روز دوشنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۱
♻️ شرکت برای عموم آزاد است
شهریه ثبت نام : رایگان

♻️ علاقه‌مندان به ثبت‌نام و دریافت گواهی دوره اینجا کلیک نمایند.
?خواهشمند است نام فراخوان را “ ادمین پول ساز وب سایت ” ثبت نمایید و عکس صفحه اول شناسنامه خود را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید.
برای مشاهده فایل با کیفیت پوستر اینجا کلیک نمایید.

توضیحات کارگاه
طراحی وب سایت، توسعه سایت و سئو و بهینه سازی اهمیت زیادی دارد. اگر طراحی سایت صحیح نباشد، نمی تواند کاربر را به مشتری تبدیل کند و اگر سایت سئو و بهینه سازی نشده باشد نیز نمی تواند کاربری را به سایت بیاورد. به همین خاطر برای طراحی سایت باید سراغ طراح هایی رفت که نه تنها در زمینه طراحی سایت حرفه ای مهارت دارند، بلکه مشتریان در تجارت الکترونیک را بشناسند و با خواسته هایشان آشنا باشند.
فروش از طریق روش های قدیمی سالهای سال است که بین مردم رواج دارد و خیلی از افراد بهترین راه های فروش به روش قدیمی را می دانند اما روش فروش آنلاین یک روش جدید می باشد و خیلی از افرادی که در تجارت الکترونیک فعالیت دارند هنوز نمی دانند چگونه فروش خود را بالا ببرند یا مشتری را راضی نگه دارند. پس این یک خبر خوب است برای تمام کسانیکه می خواهند در تجارت الکترونیک فعالیت داشته باشند، زیرا می توانند با طراحی سایت و توسعه سایت خیلی خوب و حرفه ای تمام این رقیبان را پشت سر بگذارند و سهم زیادی از تجارت الکترونیک را از آن خود کنند.

سرفصل‌های دوره
نقشه راه ادمین وب سایت
آشنایی با وردپرس
آشنایی ووکامرس