مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > پذیرش دانشجو بدون کنکور در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج در ۲۹ کد رشته

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج گفت: پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج از ۱۱ شهریور ماه آغاز خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد البرز، محسن داورپناه رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با اشاره به آغاز ثبت نام در این مرکز گفت: پذیرش در دوره‌های کاردانی و کارشناسی(ناپیوسته) بدون کنکور مهرماه سال ۱۳۹۹ این دانشگاه، از ۱۱ شهریور ماه سال جاری آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج مجوز پذیرش در ۲۹ کد رشته-مقطع پذیرش دانشجو دارد از افزایش تعداد ۶ کد رشته-مقطع پذیرش دانشجو در این مرکز نسبت به سال قبل خبر داد و افزود: رویکرد غالب رشته های این مرکز هنری است.

داورپناه ادامه داد: طراحی و الگو سازی پوشاک، مدیریت امور فرهنگی، روابط عمومی و مدیریت بورس در مقطع کارشناسی ناپیوسته و مترجمی زبان انگلیسی و مدیریت کسب و کار در مقطع کاردانی ناپیوسته رشته های جدید مرکز محسوب می شوند. همچنین این مرکز در سال های گذشته در رشته های عکاسی، نقاشی، گرافیک، معماری و فناوری اطلاعات و ارتباطات در گرایش های مختلف در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و رشته های بازی سازی رایانه ای، اینترنت و شبکه های گسترده، برنامه سازی کامپیوتری، سینما، انیمیشن، طراحی لباس، چاپ پوشاک و بورس جذب دانشجو داشته است.

وی گفت: متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، در زمان اعلام شده از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://sanjesh.org/ نسبت به ثبت‌ نام خود اقدام نمایند.

این مسئول افزود: بر اساس اعلام سازمان سنجش پذیرش دانشجو در این دوره ها در مقطع کاردانی فنی و کاردانی (ناپیوسته) از ۱۱ شهریور و مهندسی فناوری و کارشناسی(ناپیوسته) از ۱۷ شهریورماه انجام خواهد شد.

لینک ورود به پیش‌ثبت‌نام رشته‌های بدون کنکور دانشگاه و دریافت مشاوره رایگان پس از آن:

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *