مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > مستند پهلوانی برای مردم کاری از استاد و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان البرز، مستند تجربی چهره نگارانه پهلوانی برای تمام مردم به کارگردانی و تهیه کنندگی حامد توکل مدیر گروه انیمیشن مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج از شبکه های ملی و استانی پخش شد .

این مستند ۲۰ دقیقه ای محصول سیمای البرز  به سراغ افراد و گروه های مختلف جامعه رفته و نظر آنان درباره پهلوانی و راز ماندگاری پهلوانان را به تصویر کشیده است . سپس با خوانش نامه یک پهلوان معاصر  به برادر زاده اش  توسط مردم و عکس العمل های آنان نسبت به نامه ، این مستند ادامه پیدا می کند و در پایان از نامه رمز گشایی می شود .

شاهنامه خوانی ، کلاس درس ، طراحی چهره و نمایش زورخانه از دیگر بخش های این مستند است .

گفتنی است  طراحی کاراکتر های تیتراژ و گرافیک رایانه ای توسط شیرین گیلکی،  عبدالله اقدم و ایمان همتیان از دانشجویان رشته انیمیشن مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج انجام شده است .

در حال حاضر این اثر برای شرکت در جشنواره های بین المللی فیلم آماده می شود .

جهت مشاهده این مستند کلیک نمایید