افتتاح نمایشگاه نقاشی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته نقاشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج در روز جمعه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۱ در مجتمع تجاری مهرادمال.

این نمایشگاه به همت گروه نقاشی مرکز و با محوریت موضوع ‌‌”بهار” جمع و به نمایش گذاشته شده که در دو بخش به انجام رسیده است. بخش اصلی شامل تابلوهایی است که دانشجویان روی بوم های کوچکی که دانشگاه در اختیار آن ها گذاشته انجام داده اند و بخش دوم آثاریست که ابعاد آنها نسبت به سایر آثار متفاوت است.

احمد فیروزی، رئیس جهاددانشگاهی استان البرز با حضور بین شرکت کنندگان در این نمایشگاه ضمن عرض تبریک به هنرمندان برای آن ها آرزوی موفقیت و سربلندی داشت.

لازم به ذکر است نمایشگاه نقاشی “بهاری که در راه است” تا تاریخ ۵ فروردین ماه ۱۴۰۲ برقرار می باشد که در صورت تمدید به اطلاع عموم رسانده می شود .

محل برگزاری نمایشگاه به آدرس :کرج، عظیمیه،مجتمع تجاری مهرادمال، طبقه پنجم.