مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار پژوهش > گزارش تصویری هفتمین جشنواره روز معمار به مناسبت بزرگداشت شیخ بهایی
جشنواره روز معمار هر ساله با هدف بزرگداشت شیخ بهایی، ارتقای سطح کیفی آموزش‌های معماری، ارتباط و استفاده از تجربیاتِ نسل پیشکسوت و ایجاد فضای بانشاط و پویا در میان دانشجویان از سوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد.
امسال نیز با محوریت بررسی معماری دوران تحول ایران با نگاهی به فعالیت‌های پژوهشی موسسه معماری، تاریخ معماری و استفاده از تجربیات معماران پیشکسوت برگزار شد.
در این جشنواره “ویکتور دانیل” از بنیانگذاران گروه تحقیق معماری دوران تحول و “گلنار تاجدار” عضو گروه معماری دوران تحول ، “حمیدرضا ناصر نصیر” و “بابک مطلب نژاد” از دیگر اساتید برجسته رشته‌ی معماری به ارائه جدیدترین یافته‌های خود در زمینه معماری پرداختند.
این جشنواره با همکاری جهاد دانشگاهی استان البرز، انجمن مهندسان معمار و شهرساز استان البرز و دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان البرز ویژه‌ی دانشجویان و اساتید دانشگاهی برگزار شد.