تیم دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج در نخستین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج شهرستان چهارباغ در بخش پونمایی مقام اول را کسب کرد.

در آستانه پنجمین رویداد مسابقات تولید محتوای دیجیتال بسیج استان البرز و بخش مسابقات شهرستانی که در تاریخ ۲۵ و ۲۶ آبان ماه در پارک علم و فناوری استان البرز برگزار شد . این رویداد تولید محتوای دیجیتال در بخش های پویا نمایی، نرم افزار تلفن همراه ، بازی های ویژه تلفن همراه، محتوای گرافیکی، پادکست تصویری، هوش مصنوعی و متاورس انجام شد. همچنین در اختتامیه این رویداد با حضور برخی از مسئولین شهرستانی با هدف شناسایی استعداد های هنری و حمایت از ایده های نوآورانه ی حوزه ی فناوری و اطلاعات است که تیم دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج توانست در بخش پویا نمایی (انیمیشن ) مقام اول را به خود اختصاص و در مرحله استانی که در نیمه دوم آذر ماه ۱۴۰۲ راه پیدا کند.

اسامی شرکت کنندگان: سرکار خانم فاطمه آسایش- سرکار خانم تارا صابری- سرکار خانم فاطمه فاتحی- سرکار خانم زهرا کرم نژاد-سرکار خانم مهسا نعیمی-سرکار خانم غزل حسینی- سرکار خانم پریناز دشتی زاده