مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > کارگاه آموزشی « همه چیز بیرون جعبه بود » طراحی بسته بندی خلاق

کارگاه آموزشی « همه چیز بیرون جعبه بود » با محوریت  طراحی بسته بندی خلاق با همکاری مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج و هنرستان هنرهای زیبا پسران به صورت حضوری روز دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ در تئاتر شهر کرج برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج  این کارگاه با سخنرانی ایمان آل مظفر،  موسس و مدیر مسئول وب‌سایت بسته‌ها و بنیان‌گذار نمایشگاه‌دوسالانه‌ آثار طراحان و متین میرزایی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات نمایشگاه دوسالانه طراحان بسته بندی ایران با هدف ایجاد انگیزه و آشنا کردن دانشجویان رشته گرافیک با طراحی لیبل های محصولات مختلف و دیزاین بسته بندی  به مدت ۳ ساعت برگزار شد.

کارگاه « همه چیز بیرون جعبه بود » به روایت تصویر