مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > پیام تسلیت رئیس جهاددانشگاهی استان البرز به مناسبت درگذشت استاد امید عبدالله‌پور

نقش پای رفتگان، هموار سازد راه را

مرگ را داغ عزیزان، بر من آسان کرده ‌است

«ما ز بالاییم و بالا می‌رویم»

خبر اندوه‌بار درگذشت همزمان شادروان امید عبدالله‌پور، استاد گرامی گروه آموزشی فناوری اطلاعات مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج، و مادر بزرگوارش، چنان ناباورانه و جانگداز است که به وصف در نمی‌گنجد و سخت به باور می‌نشیند؛ اما در محضر تقدیرات و حکمت‌های الهی جز این چه توان گفت که:

«در دایره‌ی قسمت ما نقطه‌ی تسلیمیم

لطف آن‌چه تو اندیشی، حکم آن‌چه تو فرمایی»

این‌جانب این پیشامد تلخ را به خانواده فرمند ایشان و به خانواده بزرگ دانشگاه تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند قادر متعال، برای آن سفر کردگانِ رها شده از قفسِ دنیایی، علوّ درجات و برای خانواده معزای آن مرحومان، اجر و صبر جمیل خواهانم.

امید است که نتایج زحمات شادوران عبدالله‌پور در دانشگاه به عنوان باقیات صالحات آن مرحوم مقبول درگاه خداوند کریم قرار گیرد.

روحشان شاد و همنشین ابرار الهی إن‌شاء الله.