به گزارش ایسنا، همزمان با برپایی نمایشگاه مرور آثار شهریار احمدی، رونمایی از کتاب مونوگراف هنرمند که از سوی انتشارات بین المللی (SKIRA) چاپ شده، صورت می‌گیرد.

در نمایشگاه مرور آثار احمدی که با کیوریتوری مزدک فیض نیا برپا خواهد شد، حدود ۹۰ اثر نقاشی روی دیوارهای فرهنگسرای نیاوران می‌رود؛ آثاری که انتخابی است از مجموعه‌هایی که بین سال‌های ۱۴۰۰ ـ ۱۳۷۴ خلق شده‌اند. بعد از تهران این نمایشگاه در مراکز هنری خارج از ایران نیز به صورت تور ادامه خواهد داشت.
شهریار احمدی از سال ٨٣ به عنوان مدرس و رییس دپارتمان نقاشی دانشگاه علمی کاربردی کرج مشغول کار است.

نمایشگاه مرور آثار استاد شهریار احمدی ساعت ۱۷ روز جمعه ششم خرداد ماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار میشود و تا ۲۱ خردادماه ادامه خواهد داشت .