مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > نحوه درخواست بررسی مشکلات کلاس ها در سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد)

دانشجوی گرامی/ با سلام
جهت ارتباط با همکاران امور کلاس ها می توانید درخواست خورد را در سامانه آموزش مجازی دانشگاه جهاددانشگاهی(امجد) در قسمت پیام به کارشناس پشتیبان سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی مطرح نمایید. همکاران دانشگاه در اسرع وقت نسبت به بررسی موضوع اقدام خواهند کرد.

لازم به ذکر است

1. فقط به درخواست هایی پاسخ داده میشود که مطابق با الگوی ذیل باشد
  2. قبل از درخواست از به روز بودن تاریخ و ساعت سیستم و موبایل خود اطمینان حاصل نمایید.
  3. فقط از مرورگر Firefox استفاده کرده و از به روز بودن مرورگر خود اطمینان حاصل نمایید.
  4. درصورتیکه از گوشی با سیستم عامل ios استفاده میکنید در قسمت تنظیمات بخش safari گزینه Block pop-ups را غیر فعال نمایید.

الگوی ارسال درخواست

با سلام و احترام
به استحضار می رساند اینجانب (نام و نام خانوادگی کامل) با کد ملی ………. تقاضای  بررسی درس ( نام کامل درس) با مدرس( نام کامل استاد) با برنامه هفتگی (روز و ساعت برگزاری کلاس) با توجه به مورد ذیل دارم. لذا خواهشمند است در این خصوص اقدام لازم صورت پذیرد.
با تشکر (از موارد ذیل فقط موردی که مد نظر است انتخاب گردد)

1. انتخاب واحد کرده ام و درس خود را در سامانه مشاهده نمی کنم.
  2. دانشجو مهمان هستم و درس خود را در سامانه مشاهده نمی کنم.
  3. دانشجو مغایرتی هستم و برنامه هفتگی دریافت کرده ام ولی درس خود را در سامانه مشاهده نمی کنم.
  4. درس در سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) بنده با سامانه آموزش مجازی(امجد) مطابقت ندارد .
  5. با توجه به بررسی تمامی اطلاعیه ها توسط بنده استاد در کلاس حضور ندارد.
  6. نمی توانم وارد کلاس شوم درصورتیکه همکلاسی هایم وارد سامانه شده اند.

سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد)

سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا)