دانشجویان گرامی مهلت ارسال دروس درخواستی در نیمسال تابستان ۹۹۳ تا تاریخ ۴تیر ۱۴۰۰ می باشد.

خواهشمند است قوانین و مقررات آموزشی را با دقت مطالعه نموده و سپس نسبت به تکمیل فرم درخواست اقدام نمایید.

تقویم آموزشی تابستان:

قوانین و مقررات اخذ درس در تابستان:

۱. در ترم تابستان فقط درس های مهارت مشترک، عمومی و کارورزی قابل ارائه و اخذ است.

۲. در ترم تابستان دانشجویان می توانند حداکثر تا ۶ واحد درسی انتخاب نمایند.

تبصره۱-در شرایط خاص که دانشجو با گذراندن حداکثر ۸ واحد درسی فارغ التحصیل تابستان می شود، با تایید شورای مرکز، می تواند واحدهای مذکور را در دوره تابستان اخذ نماید.

تبصره۲- دانشجوی شاهد و ایثارگری که حداکثر ۱۰ واحد درسی برای فارغ التحصیلی داشته باشد می تواند با تایید شورای استان واحدهای مذکور را در تابستان انتخاب واحد نماید.

۴. کارورزی ۱ پیشنیاز کارورزی ۲ می باشد.(درصورت اخذ کارورزی در تابستان شهریه ثابت کامل محاسبه می شود)

بصورت معمول دانشجویانی که در ترم تابستان واحد اخذ شده ندارند (به علت قوانین اخذ دروس کارورزی) حداقل یک نیمسال تحصیلی از سایر دانشجویان دارای درس اخذ شده در تابستان، دیرتر فارغ التحصیل می شوند.

۵. در صورتی که دانشجو حداکثر ۲ درس نظری برای فراغت از تحصیل در ترم تابستان داشته باشد، می تواند دروس مذکور را بصورت معرفی به استاد اخذ نمایند. این دانشجویان باید جهت اخذ تاییدیه دروس مانده و معرفی به استاد مربوطه و تکمیل فرم های آموزشی معرفی به استاد بعد از ثبت تمام نمرات ترم جاری به آموزش مرکز مراجعه نمایند.

۶. چنانچه دانشجویی قبلا در یک درس دارای واحد نظری-عملی (هم نظری و هم عملی) افتاده (دارای نمره ثبت شده کمتر از ۱۰) باشد می تواند با رعایت سایر شرایط درس مذکور را بصورت معرفی به استاد اخذ نمایند. این دانشجویان باید جهت اخذ تاییدیه دروس مانده، اخذ مجوز شورای آموزشی مرکز و تکمیل فرم های آموزشی معرفی به استاد بعد از ثبت تمام نمرات ترم جاری به آموزش مرکز مراجعه نمایند.

توجه: اخذ دروس دارای واحد نظری-عملی که دارای نمره غیبت موجه و یا غیر موجه می باشند، بصورت معرفی به استاد ممنوع می باشد.

فرم درخواست

برچسب ها: