مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > مهلت ثبت درخواست مهمان نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در سامانه آموزشی

مهلت زمانی درخواست مهمان (۲۳  بهمن الی ۷ اسفندماه) غیر قابل تمدید

? دانشجو پس از ثبت درخواست با مراجعه به مرکز آموزش می بایست تایید مرکز مبدا، تایید مرکز مقصد را اخذ نموده و تایید ستاد مرکزی واحد استان البرز همان روز بصورت خودکار در سامانه اعمال می شود.
پیگیری مراحل ثبت تایید در سامانه آموزشی دانشگاه /قسمت مهمان قابل مشاهده می باشد.
?پس از تایید استان انتخاب واحد توسط دانشجو در سامانه انجام می شود.
? پرداخت شهریه بصورت اینترنتی از قسمت دسترسی/ انتخاب واحد/ پرداخت صورتحساب/ صورت می گیرد.
تذکر: عدم انجام هر کدام از موارد فوق به منزله انصراف از مهمان شدن در ترم جاری می باشد.
در صورت بروز هرگونه سوال به کارشناس خود مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است با توجه به بخشنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز تمامی دروس تربیت بدنی و ورزش۱ دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی در نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مرکز دیگر بنام مرکز آموزش علمی کاربردی باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین کرج ارائه می گردد. لذا می بایست مطابق با دستورالعمل بالا درخواست خود را به صورت مهمان ثبت نموده و انتخاب واحد نمائید.

سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)

جهت مشاهده فایل با کیفیت تقویم آموزشی کلیک نمایید