مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > قوانین پوششی دانشجویان مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

به روز رسانی مجدد

“حجاب” از ارزنده‌ترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی – اسلامی است که پیشینه آن به قبل از ورود اسلام می‌رسد.

برابر ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی و همچنین نظر به مصوبات ابلاغی از سوی مراجع ذیصلاح نسبت به رعایت مصوبات پوششی دانشجویان گرامی در مراکز آموزش عالی،لذا خواهشمند است نسبت به رعایت مصوبات پوششی جدیت داشته و ما را درانجام این مهم همراهی نمایید.
اهتمام به رعایت قوانین از سوی دانشجویان الزامی است.

پوشش دانشجویی باید از پوشش بیرونی و خیابانی متفاوت بوده و معیارهای خاص خود را داشته باشد.

دانشجو نباید با لباس و آرایش غیرعادی، غیرمتعارف و آزار دهنده وارد دانشگاه شود بلکه باید سنگین و باوقار بوده و شان دانشگاه را رعایت کند.

بدیهی است عدم رعایت شان دانشگاه توسط دانشجو، عواقب برخورد مطابق با آیین نامه انضباطی ـ فرهنگی دانشگاه را در پی خواهد داشت.

برخی مفاد آیین نامه انضباطی ـ فرهنگی مراکز آموزش عالی در ذیل اعلام می شود:

طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص مصادیق پوشش و رفتار ویژه  دانشجویان

الف ـ پوشش حرفه ای دانشجویان دختر در محیط های آموزشی و پژوهشی

1. حجاب باید کامل و بر اساس شئونات اسلامی و دانشجویی باشد.
  2. مدل مانتو شلوار، مقنعه، کفش، کیف و جوراب باید ساده و به دور از مدل های افراطی باشد.
  3. پوشیدن مانتو تنگ و کوتاه مجاز نیست.
  4. شلوار باید اندازه متعارف داشته باشد و تنگ کوتاه نباشد.
  5. استفاده از لباس هایی که تعمدا پاره یا وصله باشد، ممنوع است.
  6. پوشیدن چکمه روی شلوار، دمپایی و صندل در محیط آموزشی و پژوهشی مجاز نمی باشد.
  7. رنگ مانتو، کیف، کفش، جوراب نباید تند زننده باشد و جلب توجه نماید.
  8. از مانتو، شلوار، مقنعهو جورابی که ضخامت لازم را برای حفظ پوشش و حجاب ندارد استفاده نگردد.
  9. انجام هر گونه آرایش و خالکوبی که در معرض دید باشد ممنوع است.

ب ـ پوشش حرفه ای دانشجویان پسر در محیط های آموزشی و پژوهشی

1. شلوار نباید تنگ و کوتاه باشد.
  2. پیراهن باید آستین داربوده، کوتاهو خیلی تنگ نباشد.
  3. استفاده از لباسی که تعمدا پاره یا وصله باشد ممنوع است.
  4. استفاده از کراوات و پاپیون ممنوع است.
  5. انجام هر گونه خالکوبی که در معرض دید باشد ممنوع است.
  6. پیرایش موی سر و صورت باید ساده، کوتاه، و به دور از مدل های افراطی باشد.

ج ـ الزامات رفتاری

1. دانشجویان باید از ایجاد هر گونه اخلال به هنگام اخلال به هنگام تدریس خودداری نمایند.
  2. انجام هر گونه رفتار یا عملی که خلاف منزلت دانشجویی و رفتار حرفه ای است، ممنوع است.
  3. حفاظتو استفاده صحیح از امکانات، تجهیزات و وسایل عمومی در اختیار از وظایف حرفه ای دانشجو است.
  4. توهین و تمسخر زبانی و رفتاری، مشاجره و پرخاشگری ممنوع است.
  5. رعایت حقوق دیگران