مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > مشاهده و تطبیق برنامه هفتگی سامانه هم آوا با سامانه امجد/بسیار مهم

دانشجویان گرامی
با سلام و احترام
نظر به اطلاع رسانی های مکرر و اهمیت حضور دانشجو در کلاسها مطابق با برنامه هفتگی سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)، خواهشمند است برنامه هفتگی داخل سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) را با سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) مطابقت داده و در صورت هر گونه مغایرت تا روز چهارشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰ با همکاران امور کلاس ها سرکار خانم خانزاده و جناب آقای نقی زاده داخلی ۳ تماس حاصل فرمایید یا به دانشگاه مراجعه نمایید.(۰۲۶۳۳۱۹۸)

در صورت عدم مراجعه و حضور در کلاس های غیر از برنامه هفتگی سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) عواقب آن بر عهده شخص دانشجو بوده و غیر قابل بررسی می باشد.
با تشکر.

سامانه هم آوا