مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار پژوهش > مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج پیشرو در جهاد مبارزه با کرونا + تصاویر تولید البسه پزشکی

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی و رییس جهاد دانشگاهی استان البرز از کارگاه تولید البسه پزشکی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز، دکتر پیمان دانش کار آراسته رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز اظهار داشت: در پی شیوع ویروس کرونا ،در حرکتی جهادی، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان البرز اقدام به برگزاری کارگاه های تولید لباس یکسره حفاظتی (گان) نموده است.
وی در ادامه از فعالیت دیگر مرکز، برگزاری کلاس ها به صورت مجازی اشاره کرد و گفت: این اقدام به جهت حفظ کیفیت آموزش و جبران کلاس های تشکیل نشده صورت پذیرفته است.
در این راستا بازدیدی توسط رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز و رییس جهاد دانشگاهی استان البرز آقای فیروزی صورت پذیرفت و در ادامه محسن داورپناه رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج توضیحات مبسوطی از روند برگزاری کلاس های مجازی و تولید اقلام بهداشتی ارائه داد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با بیان اینکه آموزش مجازی دانشجویان از ۲ اردیبهشت ماه آغاز شده است،افزود:در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی دروس نظری به صورت مجازی به دانشجویان ارائه می شود.
وی گفت: کلیه مدرسان دروس نظری پیش از ارائه دروس آموزش مجازی به صورت رسمی، تحت آموزش قرار گرفتند.
داورپناه با اشاره به اخذ مجوز از معاونت غذا و دارو در تهیه اقلام بهداشتی توسط مرکز ادامه داد: با توجه به شرایط موجود در کشور و تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، مرکزآموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج اقدام به تولید گان در کارگاه های خود نموده است و پس از تولید جهت ضدعفونی نمودن اقلام تولید شده و توزیع آن به سپاه پاسداران استان البرز تحویل داده می شود.