????به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج
توسط مرکز آموزش علمی _کاربردی جهاد دانشگاهی کرج وبا همکاری موسسه آموزش عالی علمی _کاربردی جهاد دانشگاهی و سازمان فرهنگی ،اجتماعی و ورزشی شهرداری فردیس و حوزه هنری البرز با حضور جناب آقای دکتر فیروزی رئیس محترم جهاد دانشگاهی البرز و جناب آقای شکریان معاون محترم آموزش جهاد دانشگاهی البرز در سالن ایثار فردیس به مدت ۴ ساعت برگزار گردید.
????سر کار خانم دکتر مهرنوش قدسی عضو محترم هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرج و آقای دکتر سعید امیری مدرس محترم دانشگاه و پژوهشگر دوره دکتری معماری و آقای دکتر علی شجاعی مدرس و مدیر محترم گروه معماری سخنرانان این نشست بودند.
▪️روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج