مراسم افتتاحیه نمایشگاه فروش آثار و محصولات دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج با حضور رییس جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، رییس حراست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز و جمعی از مسوولان این دانشگاه روز چهارشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

در این نمایشگاه آثار دانشجویان رشته های هنری و معماری دانشجویان مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج با هدف ایجاد انگیزه و معرفی به بازار کار جهت بازدید عموم به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه از تاریخ ۱۵ الی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۱ در محل مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج برقرار است.