مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار فرهنگی > قدردانی دکتر باقری، رییس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان البرز از مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی کرج در سال ۱۳۹۹

متن تقدیرنامه:

“جناب آقای سید مرتضی سادات حسینی”
سرپرست محترم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج

بدینوسیله از سعی و تلاش و پیگیری های مستمر جنابعالی در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز در سال ۱۳۹۹، کمال تشکر و سپاس دارم. از این رو و به رسم یادبود و به پاس قدردانی از حسن همکاری و زحمات شما، این لوح تقدیر به حضورتان اهدا می گردد.

از درگاه خداوند منان صحت و سلامتی و توفیق روزافزون شما را به عنوان یکی از اعضای خانواده بزرگ آموزش عالی علمی کاربردی خواستارم. امید است در پرتو عنایت حق همواره در کلیه شئونات زندگی موفق و موید باشید.