مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > قابل توجه دانشجویان ترم اول/شروع کلاس ها/سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد)

اخطار: لطفاَ قبل از مطالعه اطلاعیه ذیل از پرداخت شهریه و نهایی کردن تمامی انتخاب واحد های خود مطابق با اطلاعیه های قبلی اطمینان حاصل نمایید.بدیهی است در صورت عدم پرداخت انتخاب واحدها حذف خواهد شد و مسئولیت آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.(باید در کنار تمامی دروس تیک سبز وجود داشته باشد)

جهاددانشگاهی پیشرو در عرصه آموزش

معرفی پنل کار با سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی برای دانشجویان

دانشجویان گرامی
به اطلاع می رساند کلاس های نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (ترم یک) در سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) برگزار میشود.(شروع کلاس ها روز شنبه اول آذرماه)

۱. لذا خواهشمند است فیلم آموزشی سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) را مشاهده نمایید.

۲.سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) کاملاً تحت وب بوده و به هیچ گونه نرم افزاری خاصی جز مرورگر کروم(chrom) نیاز ندارد.

۳. سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) در سایت مرکز آموزش علمی- کاربردی جهادددانشگاهی کرج در قسمت آموزش مجازی در دسترس می باشد.

۴٫ کلاس ها طی روز های هفته به ترتیب اولویت روز(شنبه الی پنجشنبه) در هفته جاری در سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) اضافه خواهند شد.

۵٫ در صورت بروز مشکل به شماره های دانشگاه ۰۲۶۳۲۵۳۸۸۵۵ – ۰۲۶۳۲۵۳۸۸۶۶ – ۰۲۶۳۲۵۲۴۱۴۴ – داخلی های ۱۰۹ – ۱۰۷ – ۱۰۶ – ۱۰۵ -۱۱۲ تماس بگیرید.

۶٫
نام کاربری : کدملی (بدون صفر قبل از عدد)‌
رمز عبور: شماره دانشجویی
برای مثال
کد ملی (بدون صفر قبل از عدد ۰۰۱۱۳۸۱۶۰۰) ⬅️ ۱۱۳۸۱۶۰۰
شماره دانشجویی: ۹۷۱۱۴۰۳۷۱۸۰۰۳۶

نکته۱: جهت دریافت شماره دانشجویی به سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) قسمت کارنامه مالی مراجعه نمایید.

نکته۲: نام کاربری دانشجویان مغایرتی مطابق با جدول اکسل ذیل و کلمه عبور کدملی(بدون صفر قبل از عدد) می باشد،لازم به ذکر است دانشجویان مغایرتی می بایست روز شنبه اول آذرماه جهت دریافت برنامه هفتگی به صورت دستی از ساعت ۹ الی ۱۴ به سرکار خانم قاسمی مراجعه نموده و تا برطرف شدن مشکل مغایرت مطابق با برنامه هفتگی در کلاس ها حضور داشته باشند. فایل اکسل← مغایرت موثر

نکته۳:دانشجویانی که رشته آن ها عدم حد نصاب می باشد باید منتظر اطلاعیه های بعدی دانشگاه باشند.

نکته۴: آخرین مهلت تعهد کسری مدارک تا روز شنبه ۱۵ آذر ماه می باشد. در صورت عدم ارائه کسری مدارک عواقب مالی و آموزشی آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.

سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد)

سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)

مهم / فوری اطلاعیه انتخاب واحد مقطع کاردانی

مهم / فوری اطلاعیه انتخاب واحد مقطع کارشناسی