مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > قابل توجه متقاضیان جدید الورود مقطع کاردانی وکارشناسی ناپیوسته

بسمه تعالی

ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید  و عرض خیر مقدم به متقاضیان گرامی جدیدالورود  ، سال تحصیلی جدید سالی سرشار از سلامتی ، بهروزی ، موفقیت تحصیلی و هدایت  از خداوند متعال را برای شما خواهان هستیم.

مشاهده نتایح پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی

مدارک لازم برای ثبت‌نام مقطع کارشناسی :
۱- شش قطعه عکس (همانند عکس پرسنلی) پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.
۲- تصویر تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.(۱ سری)
۳- تصویر پشت و روی کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.(۱سری)
۴- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام دو برگ تصویر آن.

۵- اصل کاربرگ ۱۰۳ (فرم تاییدیه معدل) جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.(دو سری)

دانلود کاربرگ ۱۰۳ (تائید معدل)

توجه : مدرک باید دارای معدل کل باشد در غیر اینصورت داشتن گواهی فراغت از تحصیل معدل دار الزامی است.

۶- اصل کارت پایان خدمت، معافیت دائم

* دانشجویانی که کارت پایان خدمت یا معافیت ندارند، جهت دریافت معافیت تحصیلی به لینک های زیر مراجعه نمایند :

مشاهده راهنمای دریافت معافیت تحصیلی
ورود به سامانه دریافت معافیت تحصیلی

– تائیدیه ثبت معافیت تحصیلی و اتمام مقطع قبل برای دانشجویان انصرافی به همراه ۲سری کپی

نکته : در صورتیکه در دانشگاه دیگری تحصیل نموده اید و درخواست معادل سازی دروس را دارید، هنگام ثبت نام ریز نمرات تائید شده خود را به کارشناس تحویل نمائید. معادل سازی فقط در زمان ثبت نام ممکن می باشد.

نکته :دانشجویانی که از سهمیه ایثارگران در زمان ثبت نام استفاده نموده اند حتماً می بایست جهت اعمال سهمیه در سامانه آموزشی دانشگاه و بهره مندی از مزایا نامه  معرفی نامه خود را از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت و به دانشگاه ارائه نمایند. مسئولیت عدم ارائه نامه فوق  بر عهده شخص دانشجو می باشد.

مشاهده نتایج پذیرفته شدگان مقطع کاردانی

مدارک لازم برای ثبت‌نام مقطع کاردانی  :

۱- شش قطعه عکس (همانند عکس پرسنلی) پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.
۲- تصویر تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.(۱ سری)
۳- تصویر پشت و روی کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.(۱سری)
۴- اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یک برگ تصویر آن.(۲ سری)
۵-گواهینامه موقت دارای اعتبار برای جهت دانش‌آموختگانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.(۲سری)

۶- اصل کارت پایان خدمت، معافیت دائم

مشاهده راهنمای دریافت معافیت تحصیلی
ورود به سامانه دریافت معافیت تحصیلی

۷- کد رهگیری تاییدیه تحصیلی مدرک دیپلم به نام مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج (قبل از مراجعه حتماً کد رهگیری را دریافت کرده باشید)

سامانه تاییدیه تحصیلی دیپلم

نکته در صورتیکه در دانشگاه دیگری تحصیل نموده اید و درخواست معادل سازی دروس را دارید، هنگام ثبت نام ریز نمرات تائید شده خود را به کارشناس تحویل نمائید. معادل سازی فقط در زمان ثبت نام ممکن می باشد.

نکته :دانشجویانی که از سهمیه ایثارگران در زمان ثبت نام استفاده نموده اند حتماً می بایست جهت اعمال سهمیه در سامانه آموزشی دانشگاه و بهره مندی از مزایا نامه  معرفی نامه خود را از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت و به دانشگاه ارائه نمایند. مسئولیت عدم ارائه نامه فوق  بر عهده شخص دانشجو می باشد.

♦♦♦

آدرس دانشگاه: کرج – عظیمیه – میدان مهران – میدان گلستان – گلستان ششم غربی( میخک) مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج
شماره تماس: ۰۲۶۳۳۱۹۸

برچسب ها: