مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > قابل توجه دانشجویان مهمان به مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی کرج

دانشجویان گرامی مهمان

یادآوری مجدد
به اطلاع می رساند کلاس های نیمسال دوم۱۴۰۰-۱۳۹۹  در سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) برگزار میشود.

۱. لذا خواهشمند است موارد ذیل را با ذقت مطالعه نمایید

۲.سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) کاملاً تحت وب بوده و به هیچ گونه نرم افزاری خاصی جز مرورگر کروم(chrom) نیاز ندارد.

۳. سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) در سایت مرکز آموزش علمی- کاربردی جهادددانشگاهی کرج در قسمت آموزش مجازی در دسترس می باشد.

۴٫٫ دانشگاه هیچ گونه تعهدی مبنی بر در اختیار گذاشتن فایل ضبط شده کلاس ها ندارد و دانشجو موظف به حضور در کلاس ها می باشد. در صورت نیاز خود دانشجو میتواند از نرم افزارهای موجود جهت ضبط کلاس های خود استفاده نماید.

نام کاربری : کدملی (ده رقمی)‌
رمز عبور: کدملی (ده رقمی)‌

⚠️⚠️ اخطار / خیلی مهم/ اخطار⚠️⚠️
۱- حضور دانشجو در تمام جلسات مربوط به هر درس اعم از نظری و عملی الزامی است و اگر دانشجو در درسی بیش از ۳ جلسه غیبت داشته باشد از ۱۶ هفته آموزشی، غیر موجه بوده و نمره آن در کارنامه صفر منظور می شود.
۲- چنانچه دانشجویی درس یا دروسی را در حذف و اضافه اخذ نماید حق غیبت کلاسی در آن درس را ندارد.
? این اخطار را جدی بگیرید.

سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد)

سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)