جهاددانشگاهی پیشرو در عرصه آموزش و پژوهش

اخطار: لطفاَ قبل از مطالعه اطلاعیه ذیل از پرداخت شهریه و نهایی کردن تمامی انتخاب واحد های خود مطابق با اطلاعیه های قبلی اطمینان حاصل نمایید.بدیهی است در صورت عدم پرداخت انتخاب واحدها حذف خواهد شد و مسئولیت آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.(باید در کنار تمامی دروس تیک سبز وجود داشته باشد)

معرفی پنل کار با سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی برای دانشجویان

دانشجویان گرامی
به اطلاع می رساند کلاس های نیمسال مهر ۱۴۰۰  در سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) برگزار میشود.(شروع کلاس ها روز سه شنبه ۲۷ مهرماه می باشد)

تذکر بسیار مهم: شیوه برگزاری کلاس ها با توجه  به بخشنامه های وزرات علوم، تحقیقات و فناوری – ستاد ملی مبارزه با کرونا البرز – دانشگاه جامع علمی- کاربردی در هر لحظه پس از صدور بخشنامه قابل تغییر است

۱. لذا خواهشمند است موارد ذیل را با دقت مطالعه نمایید

۲.سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) کاملاً تحت وب بوده و به هیچ گونه نرم افزاری خاصی جز مرورگر کروم(chrom) نیاز ندارد.

۳. سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) در سایت مرکز آموزش علمی- کاربردی جهادددانشگاهی کرج در قسمت آموزش مجازی در دسترس می باشد.

۴٫ کلاس ها طی روز های هفته به ترتیب اولویت روز(شنبه الی پنجشنبه) در هفته جاری در سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) اضافه خواهند شد.

۵٫ در صورت بروز مشکل به شماره های دانشگاه ۰۲۶۳۳۱۹۸ داخلی ۳ تماس بگیرید یا  در سایت دانشگاه از طریق (چت آنلاین) با کارشناسان امور کلاس ها ارتباط بگیرید.

۶٫ دانشگاه هیچ گونه تعهدی مبنی بر در اختیار گذاشتن فایل ضبط شده کلاس ها ندارد و دانشجو موظف به حضور در کلاس ها می باشد. در صورت نیاز خود دانشجو میتواند از نرم افزارهای موجود جهت ضبط کلاس های خود استفاده نماید.

۷٫
نام کاربری : کدملی (ده رقمی)‌
رمز عبور: کدملی (ده رقمی)‌

نکته۱: دانشجو موظف می باشد برنامه هفتگی سامانه آموزشی دانشگاه هم آوا را با سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) تطبیق داده و در صورت هرگونه عدم تطبیق به همکاران امور کلاس ها اطلاع دهد. در صورت عدم اطلاع عواقب آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.

نکته۲: اطلاعیه روز و ساعات دروس کاربینی در روزهای آتی از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

⚠️⚠️⚠️⚠️ اخطار / خیلی مهم/ اخطار⚠️⚠️
۱- حضور دانشجو در تمام جلسات مربوط به هر درس اعم از نظری و عملی الزامی است و اگر دانشجو در درسی بیش از ۳ جلسه غیبت داشته باشد از ۱۶ هفته آموزشی، غیر موجه بوده و نمره آن در کارنامه صفر منظور می شود.(هر جلسه ترم تابستان ۲ جلسه لحاظ می گردد)
۲- چنانچه دانشجویی درس یا دروسی را در حذف و اضافه اخذ نماید حق غیبت کلاسی در آن درس را ندارد.
? این اخطار را جدی بگیرید.

سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد)

سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا)

⇓فیلم آموزشی سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی مخصوص دانشجویان⇓

⇑تنظیمات گوشی(درصورتیکه با سیستم عامل‌ iOS میخواهید وارد شوید)⇑