مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج > اخبار آموزشی > قابل توجه دانشجویانی که از سهمیه ایثارگران استفاده نموده اند(دانشجویان ورودی جدید)

دانشجویانی که از سهمیه ایثارگران در زمان ثبت نام استفاده نموده اند حتماً می بایست جهت اعمال سهمیه در سامانه آموزشی دانشگاه و بهره مندی از مزایا نامه  معرفی نامه خود را از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت و در روز شنبه مورخ ۲۴ آبان ماه ساعت ۱۲ به دانشگاه (جناب آقای سادات حسینی) ارائه نمایند. مسئولیت عدم ارائه نامه فوق در زمان اعلام شده بر عهده شخص دانشجو می باشد.

تذکر

1. مخاطب نامه می بایست مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کرج باشد.

2. در صورت دارا بودن شرایط و بهره مندی از مزایا باید در نامه قید شده باشد (نامبرده تحت پوشش صد درصد تخفیف شهریه بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشد)